Vali Kolat Hafik’te

HAFİK GÖLÜ “SİVAS’IN NEFES ALMA YERİ” 

Sivas Valisi Ali Kolat, Hafik ilçesinde incelemelerde bulundu.
 Hafik Kaymakamlığı önünde Kaymakam İlyas Memiş, AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, Belediye Başkanı Zeki Aydın, daire amirleri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Ali Kolat, Kaymakam Memiş’ten ilçenin sorunları ve ilçeye yapılan hizmetler konusunda bilgi aldı.
 Vali Kolat’ın Kaymakamlık ziyareti sırasında, AK Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun, eski Tarım ve Köyişleri Bakanı Musa Demirci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen ve bazı daire müdürleri de hazır bulundu.
 Kaymakamlığın ardından Hafik Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Kolat, Belediye Başkanı Zeki Aydın’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye ziyareti sonrasında vatandaşlarla sohbet eden Kolat, Hafik 11. Kültür Sanat ve Turizm Festivali kapsamında gerçekleştirilen kortej yürüyüşüne katıldı.
 Festival alanındaki vatandaşları selamlayan Kolat, halk oyunları ekiplerinin gösterilerini izledi. Mahalli sanatçıların konser verdiği festival kapsamında, Vali Kolat ile Kaymakam İlyas Memiş, AK Parti Sivas Milletvekilleri Selami Uzun ve Hamza Yerlikaya, Belediye Başkanı Zeki Aydın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen vatandaşlara hitaben konuşma yaptı. Kaymakam Memiş, festival anısına hazırlanan plaketi Vali Kolat’a takdim etti.
 Hafik Gölü’nü de gezen Vali Kolat, “Sivas’ın nefes alma yeri” olarak nitelendirdiği gölün ve çevresindeki doğal güzelliklerin turizm açısından önemine dikkati çekti.
 Kolat, göl gezisinin ardından ilçeden ayrıldı.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*