Okul Yolunda Kamyonun Altında Kalan Çocuk Toprağa Verildi

Sivas’ın Hafik ilçesinde, okula giderken geri manevra yapan kamyonun altında kalarak ölen ilköğretim öğrencisinin cenazesi toprağa verildi.

 İlçede dün okulunun önünde kamyonun altında kalarak yaşamını yitiren Hafik Atatürk İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi İbrahim Tatlı’nın (14) cenazesi, Merkez Camisi’ne getirildi.

 Cenaze, Hafik Müftüsü Hüseyin Karayaka’nın kıldırdığı namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

 Cenaze törenine Tatlı’nın ailesi ile yakınlarının yanı sıra İlçe Kaymakamı Cemal Demiryürek, Belediye Başkanı Zeki Aydın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Bu arada Tatlı’nın ölümü öğrenim gördüğü Hafik Atatürk İlköğretim Okulu’nda büyük üzüntü yarattı. Olayın üzüntüsünü yaşayan Tatlı’nın sınıf arkadaşlarının tahtaya “İbrahim seni unutmayacağız” yazdıkları görüldü. Tatlı’nın arkadaşları, bir sosyal paylaşım sitesinde de grup oluşturarak, duygularını ve üzüntülerini paylaştı.

 Hafik’te dün evinde öğle yemeğini yedikten sonra okula gitmek üzere yola çıkan İbrahim Tatlı, okul bahçesi önündeki alt yapı inşaatına geri manevra yaparak yaklaşan Hakan G. yönetimindeki 06 LIV 16 plakalı kamyonun altında kalmış, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*