Öğrencilerin Düşünceleri Kitap Olacak

“Gezgin Kitap Projesi” kapsamında Yozgat’tan Kars’a kadar 5 il ve 10 ilçedeki öğrencilere ulaştırılmak üzere yola çıkan kitaplar, Hafik ilçesine ulaştı.

İstanbul Bağcılar Belediyesi, Bağcılar Kaymakamlığı ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği

 “Gezgin Kitap Projesi” kapsamında Yozgat’tan Kars’a kadar 5 il ve 10 ilçedeki öğrencilere ulaştırılmak üzere yola çıkan kitaplar, Hafik ilçesine ulaştı.

 Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Subaşı, Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğü şube müdürlerinden Aziz Erdoğan ve Hafik Milli Eğitim Müdürü Yusuf Usta, 4 bin kitabı ilçedeki diğer okullara da dağıtılmak üzere Atatürk İlköğretim Okulu’na teslim etti.

 Subaşı ve Erdoğan, dağıtım sırasında bir sınıfa girerek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

 Bağcılar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdür Yardımcısı Bünyamin Gün de, proje kapsamında kitapların dağıtımına Yozgat’tan başladıklarını belirtti.

 Kitapların Kars’a kadar 15 farklı noktada dağıtılacağını belirten Gün, her noktada 4’er bin adet kitap bıraktıklarını ifade ederek, “Projenin sonunda çocuklarımız bu kitapları okuduktan sonraki duygu ve düşüncelerini belediye başkanımız Lokman Çağırıcı’ya mektup yazarak anlatacaklar. Biz bu mektupları derleyip toplayıp kitap haline getirdikten sonra tekrar bu gezdiğimiz noktalara göndereceğiz” dedi.

 Hafik Milli Eğitim Müdürü Yusuf Usta da, projeye hazırlayan İstanbul Bağcılar Belediyesi, Bağcılar Kaymakamlığı ve Bağcılar Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*