KARAYOLUNDA TELEF OLAN KÖPEĞİ, POLİSLER KÜREKLE YOL KENARINA KALDIRDI

Sivas’ın Hafik ilçesinde karayolunda telef olan köpek, olası bir trafik kazasına engel olmak isteyen polisler tarafından kürekle yol kenarına kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, Sivas-Erzincan karayolunda gece saatlerinde uygulama yapan Hafik İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, ilçe girişindeki yokuşun bitiş noktasında araçların sağa sola zikzak çizdiğini fark etti. Bölgeyi kontrol eden ekipler, yolun ortasında telef olan bir köpeğin trafik akışını aksattığını belirledi. 

Köpeğin leşinin yoldan kaldırılması için durumu ilgili kuruma bildiren ekipler, bölgede araçların köpek leşi nedeniyle zikzak çizmeye devam ettiğini görünce, olası bir trafik kazasını önlemek amacıyla köpeği olduğu yerden kaldırmaya karar verdi. Ekipler, İlçe Emniyet Amirliği binasından getirdikleri kürekle, Zara’dan yola çıkan Karayolları ekibinin bölgeye gelmesini beklemeden köpek leşini yol kenarına kaldırdı.

Polis ekipleri, böylelikle yolcu otobüsleri, tır ve benzeri ağır tonajlı araçlar ile otomobillerin geçtiği karayolunda olası bir kazanın önüne geçti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*