HAYIRSEVER İŞ ADAMINA COŞKULU KARŞILAMA (Video)

Sivas’ın Hafik ilçesindeki meslek yüksek okuluna yeni bina yaptıracak olan iş adamı, ilçede davul zurna eşliğinde karşılandı.
Hafik’e bağlı Günyamaç köyü doğumlu olan ve İstanbul’da yaşayan iş adamı Orhan Örnek, ilçedeki meslek yüksek okuluna yeni bir bina yaptıracağı sözünü verdi. İş adamının bu kararı ilçede büyük sevince yol açtı. Orhan Örnek’in Hafik’e gelişi nedeniyle ilçe girişinde karşılama töreni düzenlendi.
Davul zurna eşliğinde halaylar çekilerek karşılanan iş adamı Örnek’i Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın ve çok sayıda vatandaş karşıladı.
Araç konvoyu eşliğinde ilçeye giren Örnek, Hafik Kaymakamı Cemal Demiryürek’i ziyaret ederek, yapacağı yüksek okul binası hakkında bilgi verdi.
Örnek, daha sonra Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nevcihan Gürsoy ile bir araya gelerek, geçici binada eğitim veren meslek yüksek okulunun yaklaşık 1 milyon liraya mal olacak yeni binasının yapımını üstlendiğini söyledi.
İş adamı Örnek, ”Rahmetli annem Kamer Hatun adına ilçeme 3 katlı, her katı bin metre kare olan 12 derslikli meslek yüksek okulu yaptırmak istiyorum” dedi.


HAYIRSEVER İŞ ADAMINA COŞKULU KARŞILAMA (Orhan… sitemdircom

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*