Hasta İneğine İlaç Almaya GİTTİ, İşler Yolunda GİTMEDİ (Videolu)

Hafik’e bağlı bir köyden hasta ineğine ilaç almak için ilçe merkezine gelen bir kişi, aracının kapıları kilitli durumdayken kontakta anahtarı unutunca, yedek anahtar için köyüne dönmek zorunda kaldı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Acıpınar köyünde yaşayan İrfan Şeker (30), hastalanan ineğine ilaç almak için otomobiliyle ilçe merkezine geldi.

Kapılar kilitli durumdayken anahtarı kontakta unutan Şeker, aracın kapısını kapatıp tarımsal ve hayvansal ilaçların satıldığı iş yerine gitti.

İlaç alıp geri geldiğinde aracın kapılarının kilitli olduğunu gören Şeker, anahtarın araçta kaldığını fark edince, kapıyı açmak için çözüm arayışına girdi. Polis ekiplerinin kendi aracının markasından otomobil kullandığını gören Şeker, ekiplerin aracının anahtarının kendi aracına uyacağını düşünerek polisten yardım istedi.

Hafik’te Emniyete ait araçların anahtarının kendi otomobiline uygun olmaması üzerine yardım alamayan Şeker, beraberindeki arkadaşları ile birlikte Hafik’te berberlik yapan bir arkadaşının yanına gitti.

Şeker, berber arkadaşının aracıyla yedek anahtarı almak için köyün yolunu tuttu. Daha sonra ise getirdiği yedek anahtarla aracının kapısını açtığı ve köyüne gittiği öğrenildi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*