Hafik’te Yeni bir Yüksek Okul binası Yaptırmak İçin!

Sivas’ın Hafik ilçesinde yeni bir Yüksek Okul binası yaptırmak için düzenlenen kampanyada yapılan bağışlar dikkat çekiciydi. Kimi altın, kimi tarla, kimi tuğla, kimisi çimento bağışladı.

Adem Yavuz Yatılı İlköğretim okulunun yanına yapılması planlanan Meslek Yüksek Okulunun (MYO) inşaatı için düzenlenen yardım kampanyasında, 35 Bin TL para toplandı.
Hafik İlçe Belediye Başkanlığı ile Hafik Yüksek Öğrenimi Destekleme Derneği’nin Belediye Düğün Salonu’nda ortak düzenlediği toplantıya Hafikli iş adamları ile esnaf katıldı.
İlçelerinde yeni bir Meslek Yüksek Okulu binası isteyen Hafikliler, düzenlenen yardım kampanyasında cömert davrandı.
Toplantıda, maddi olarak destek veremeyenlerin arsa, tarla ve inşaat malzemesi bağışladıkları görüldü.
Bu arada, yeni okulun inşaatı için başlatılan yardım kampanyasının ikincisinin İstanbul’da düzenleneceği öğrenildi.
16 Ekim’de İstanbul’da düzenlenecek olan toplantıya, Sivas Valisi Ali Kolat, Sivaslı Milletvekilleri, Rektör İlyas Dökmetaş ile çok sayıda Hafikli iş adamlarının katılacağı bildirildi.

Meslek Yüksek Okulunun inşaatı için yardımda bulunan İşadamları ve esnaflar:

Ali Güven: 5 Bin TL, Ömer Gümüş (Gümüşoğlu Market): 3 Bin TL, Gülsefa Güven (Gülsefa Giyim): Bin TL, Belediye Personeli (32 kişi): 10 Bin TL, Belediye Meclis Üyesi Rahmi Soğancıoğlu: 2 Bin TL değerinde altın, Nadir Karamuk (Belediye eski başkanı): Bin TL, Hasan Yalçın (Yalçın Market): Bin TL, Servet Torun (Torun Elektrik): Bin TL, Turan Yıldırım: Bir Kamyon Tuğla, Naci Güven: Bir Kamyon Tuğla, Hasan Güven: 100 torba çimento, Belediye Başkanı Zeki Aydın: 3 dönümlük tarla ve 2 Bin 500 TL, Hafik Yüksek Öğrenimi Destekleme Derneği Başkan yardımcısı Kadir Coşkun: Bir emekli maaşı, Hasan Çandır: 20 dönümlük tarla, Mahmut Zeyrek: 3 bin 500 TL’lik çek.


okul ba�ı�
Yükleyen sitemdircom. – Dünyadan haber videoları

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*