DEVLET-VATANDAŞ ELELE VERDİ, İHTİYAÇ SAHİPLERİ EV SAHİBİ OLDU

Hafik ilçesinde, 3 ihtiyaçlı kişiye devlet-vatandaş işbirliği ile ev yapıldı.
Hafik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, belediye, Esenli köyü muhtarlığı, Esenli Köyü Derneği, esnaf ve vatandaşların katkılarıyla ilçeye bağlı Esenli köyünde 3 yardıma muhtaç kişi için yapılan evler sahiplerine teslim edildi. Esenli köyünde yapılan teslim törenine İlçe Kaymakamı İlyas Memiş, İlçe Garnizon Komutanı Celil Yılmaz, Belediye Başkanı Uzman Doktor Zeki Aydın İlçe Emniyet Amiri Ercan Altuntaş, ve vatandaşlar katıldı.
Hafik Kaymakamı İlyas Memiş, evlerin teslim töreninde yaptığı konuşmada, evlerin yapımında katkısı bulunanlara teşekkür ederek, ΄΄Bazı hayırsever vatandaşlarımızın, esnaflarımızın desteğiyle bu köyümüzden 3 ihtiyaçlı yaşlı, evsiz vatandaşımıza ev yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Devlet olmanın gereklerinden birisi de vatandaşın barınmasını, sağlıklı koşullarda yaşamasını, ihtiyaçlarını sağlamaktır΄΄ dedi.
Belediye Başkanı Zeki Aydın da, vatandaşların birlikte hareket etme bilinciyle evlerin yapıldığını ifade ederek, ΄΄Bu işin büyüklüğü küçüklüğü hiç önemli değil. 3 tane konut yapmak az bir işte değil. Ama bu şunu gösteriyor biz el ele, omuz omuza verirsek yapamayacağımız, başaramayacağımız hiçbir iş yok΄΄ diye konuştu.
Konuşmaların ardından evler sahiplerine teslim edildi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*