CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ DÖKMETAŞ, HAFİK’TE ZİYARETLERDE BULUNDU

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Dökmetaş, Hafik ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Dökmetaş, Hafik ziyaretine, ilçe belediyesi tarafından Cumhuriyet Üniversitesi’ne tahsis edilen Hafik Göl Gazinosu ve Tesislerini gezerek başladı.

Dökmetaş, Hafik Kaymakamı Cemal Demiryürek, Belediye Başkanı Zeki Aydın, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Toparlı, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı Başkanı Prof. Dr. Zahir Bakıcı, Cumhuriyet Üniversitesi Hafik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nevcihan Gürsoy ile birlikte Hafik Göl Gazinosunda yemekte bir araya geldi. Yemeğin ardından Kaymakam Demiryürek’i makamında ziyaret eden Dökmetaş, dizinden ameliyat olan Demiryürek’e geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın’ı da ziyaret eden Dökmetaş, Aydın ile yüksek okul için neler yapılabileceğini görüştü. Görüşmede, yüksek okulu için yapılacak olan yeni bina da ele alındı.

Belediye ziyaretinin ardından Hafik Meslek Yüksek Okuluna geçen Dökmetaş, okul müdürü Gürsoy’dan bilgi aldı. Öğrencilerle sınıflarında görüşen Dökmetaş, öğrencilerin sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*