Ardeşen Kaymakamlığına Atanan Memiş’e Veda Yemeği

Hafik Kaymakamlığından Rize’nin Ardeşen Kaymakamlığına atanan İlyas Memiş için veda yemeği düzenlendi.

Sivas’ın Hafik ilçesinde en uzun süreyle görev yapan Kaymakam unvanını alan İlyas Memiş, İçişleri Bakanlığı 2010 yılı atama kararnamesiyle Rize ili Ardeşen ilçesine atandı.

Memiş için Hafik Gölü’nde düzenlenen veda yemeğine, Hafik Belediye Başkanı Uzm. Dr. Zeki Aydın, hakim ve savcılar, ilçede görevli daire amirleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, esnaflar ile çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaymakam İlyas Memiş, yaptığı konuşmada, 2006 yılından itibaren özellikle Köydes Projesi kapsamında köylerin ve ilçe merkezinin içme suyu sorununun giderildiğini söyledi.

Kendi döneminde Hafik Gölü peyzaj düzenlemesinin yapıldığını, Osmanlı Parkı ve Osmanlı Anıtının açılışının yapıldığını anlatan Memiş, köylerin altyapılarının büyük oranda tamamlandığını belirtti.

Görev yaptığı süre içerisinde kendisine hep destek olan başta İl Genel Meclisi üyeleri, belediye başkanı ve daire amirleri ile Hafiklilere teşekkür eden Memiş, 10 yıllık hizmet süresinin 4 yılını Hafik’te dolu dolu geçirdiğini, Hafik ilçesinin kendisi için özel bir yeri olduğunu dile getirdi.

Yemekte söz alan Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın, göreve geldiği yıldan itibaren İlçe Kaymakamlığı ile uyumlu çalışmalar yaptığını ve ilçenin birçok sorunlarını beraber çözdüklerini kaydetti.

Aydın, hizmetlerinin anısına Memiş’e plaket takdim etti. Memiş, Kaymakamlık Binasında belediye başkanı, daire amirleri, köy muhtarları ve vatandaşlarla vedalaştıktan sonra ilçeden ayrıldı.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*