18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. Yıl Dönümü

hafik 18 mart 1

Sivas’ın Hafik ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 99. yıl dönümü dolayısıyla program düzenlendi.

Hükümet binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı okundu. Anma programı daha sonra Adem Yavuz Yatılı Bölge Ortaokulu Spor Salonu’nda devam etti.

Hafik Lisesi Müdürü Abdullah Toker’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiir ve yazılar okundu. Çanakkale Savaşı’ndan bazı kesitlerinin sahnelendiği tiyatro oyunu duygusal anlar yaşattı.

İlçe okullarında düzenlenen şiir ve yazı dallarında yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Hafik Kaymakam Abdullah Özadalı, düzenlenen programdan dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Programa, Garnizon Komutanı Üsteğmen Serkan Saydan, Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın, protokol üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

hafik 18 mart 2 hafik 18 mart 3 hafik 18 mart

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*